Cindy De Tandt, véél meer dan een mooie Brakelse

01-04-2014 10:59
 
Ze heeft getwijfeld, onze Brakelse finaliste Misses Glamour International, om bevestigend te antwoorden op de vraag van de organisatie van deze Miss-verkiezing om deel te nemen. De kandidates voor dit begeeerde kroontje worden gezocht, vooral online. Daarbij kijken de scouts van de organisatie uit naar mama’s, die zichzelf vele jaren liefdevol hebben weggecijferd voor hun gezin. En ze zet deze mooie dames, mét een verhaal, in de kijker …
 
BELANGRIJK
Hebt u een facebook-account ? Vind dan zeker de pagina van Cindy leuk, klik daarvoor HIER.
 
Wie is Cindy ?
Cindy telt vierendertig lentes en is de erg trotse mama van maar liefst vier kindjes, waarvan de twee jongsten, een tweeling, nog maar anderhalf jaar jong zijn. Ze werkt als zorgkundige in een rust- en verzorgingstehuis, en is al vier jaar Victoriaconsulente. Haar hobby’s zijn dansen, rust en comfort palliatieve zorg.
 
‘t Werd me al vlug duidelijk dat Cindy een pittige dame is, met een hart van goud, die van plan is 200 % voor het kroontje te gaan.
 
Sponsors !
Zonder sponsors zou het voor Cindy onmogelijk zijn om deel te nemen. Gelukkig kan ze daarvoor beroep doen op volgende familieleden, vrienden en kennissen :
 
    Renault-garage Nico Vanderhaeghen te Nederzwalm
    Café Jurgen Ysebaert te Zwalm (zus en schoonbroer van Cindy)
    Tineke Van den Berghe van nails en beauty 10e te Zottegem
    Retouches “De Vingerhoed”, maken van gordijnen en stores te St. Goriks
    Guy Coens van Immo Coens
    Christof De Buck, dakwerken te Beerlegem
    Hair by Emmy van Emmy Holderbeke te Oudenhove
    Ramen en deuren van Tom Stevens