CCG concerteerde op de Gentse Feesten

25-07-2014 21:36

 

Afgelopen zondag bracht CCG (Concertband Cecilia Geraardsbergen) een concert op de Gentse Feesten. Vlamo (de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie) nodigt elk jaar enkele Oost-Vlaamse orkesten uit om de spelen op het podium “Onder de Draak”, onder de Sint-Baafs kathedraal, en dit jaar kreeg deze concertband de kans om zich voor te stellen in Gent.

Concertband Cecilia Geraardsbergen bracht enkele instrumentale pop-, soul- en swingklassiekers, afgewisseld met diverse zangnummers. Julie Barbé, die eerder te zien was in het vtm-programma “The Voice van Vlaanderen”, en Jonas Veirman, student aan de “School of Arts” in Gent, namen de zang voor hun rekening. Ondanks de zomerperiode kon CCG rekenen op een bezetting van een zestigtal muzikanten en op een uitstekende logistieke ondersteuning van de technische ploeg.

De volgende activiteiten van deze concertband zijn de Processie van Plaisance op zondag 24 augustus (waar uiteraard Saint-Saucisse niet mag ontbreken) en het Vuurwerkconcert op vrijdag 29 augustus op de Markt van Geraardsbergen.

(foto van de CCG website van een eerder concert)