Bonbonne gaas steunt goed doel met eerste single

26-11-2015 10:25

Bonbonne gaas, de muziekgroep die deze zomer nog op het podium stond van Muziek in ’t park en de Burchtconcerten en binnenkort ook het sportgala te Geraardsbergen zal voorzien van aangepaste deuntjes, toont dat ze het hart op de juiste plaats heeft.

In het kader van Music For Life van Studio Brussel brachten zij hun allereerste single ‘Skireis’ uit. Het nummer is een bewerking van ‘Lonely this Christmas’ van Mud. Met de verkoop van de single steunen zij rechtstreeks het goede doel.

De single werd gisteren voorgesteld in zorgcentrum ‘De Kleppe’ in Everbeek. Dat is niet toevallig want de opbrengst van deze ‘music for life’ -actie gaat naar deze organisatie in opbouw.

De Kleppe

De Kleppe werkt vanuit de overtuiging dat een deugddoende vakantie een belangrijke voorwaarde is voor een goede levenskwaliteit. Geldend voor iedereen, ook voor personen met financiële, fysieke, psychische of mentale beperkingen. (zie ook www.dekleppe.be)

De single kost €5 en is te verkrijgen via de website van bonbonne gaas www.bonbonnegaas.be. Daar kan je ook een lijst vinden met verkooppunten. Als extraatje kan je ook genieten van een tweede nummer ‘ik ben hip’.

De band mikt op een grote verkoop zodat ze een grote cheque kunnen bezorgen aan ‘De Kleppe’.

Bron : www.tbrakelt.be