BIN-Z Geraardsbergen had iets te vieren

20-11-2015 10:43

 

Dinsdag liep de parketzaal van de Spiraal vol voor een optreden van Tim Goditiabois, een stand-up comedian, afkomstig uit Geraardsbergen maar nu vooral actief in Nederland.

Dit kaderde in het feit dat het Buurt Informatie Netwerk voor Zelfstandigen (kortweg BIN-Z) in Geraardsbergen Centrum onlangs erin slaagde meer dan 100 handelszaken aan te sluiten.

“Een goeie reden om dit te vieren” vertelt Walter Van Noten, coördinator van het BIN-Z, “maar we hadden besloten om hier geen saaie vergadering aan vast te hangen, maar besloten om met humor de handelaars van de stad een hart onder de riem te steken”.

Samen met zijn collega’s coördinatoren Chris Temmerman en Eric Martens nodigden ze een stand-up comedian uit. De in Geraardsbergen geboren Tim Goditiabois maakte deel uit van het veel bekroonde duo ‘Ter Bescherming Van De Jeugd, en breekt nu ook grote poten solo in Nederland.

Tim Goditiabois belichte ‘Handelen Met Humor’, een ontzettend grappig eigen geschreven stuk over handel drijven in Geraardsbergen.

De avond werd afgesloten met een receptie waarop de handelaars hun buren-zelfstandigen beter leerden kennen. Op naar de 150 leden?

Bron : 9500news