Battle of The Bands zoekt jong talent

07-11-2014 17:08

 

Na twee jaar is het weer zover, Battle of The Bands zal op 19 december terug plaatsvinden. Het is een muziekwedstrijd voor jong, opkomend talent. De wedstrijd gaat door in Jeugdcentrum De Spiraal, nadien  organiseert Jeugdhuis De Ressort een afterparty. De opbrengst van dit alles gaat integraal naar het goede doel.

Voor de muziekwedstrijd zijn we nog opzoek naar een aantal bands om ons podium te vervolledigen. "We zijn op zoek naar jongeren die met muziek bezig zijn, en graag eens op een professioneel podium willen staan" zegt Kristof De Clercq van de jeugddienst Geraardsbergen. “De wedstrijd start om 18 uur, en duurt tot 22u. Iedere band krijgt een half uur de tijd om hun nummers te brengen.”

Dit jeugdcultuurproject is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Jeugdcentrum De Spiraal, Midipas en  Jeugdhuis De Ressort. Dit alles ten voordele van Music for Life, waarbij men heeft gekozen om het geld te doneren aan ‘De Kleppe’. Deze organisatie maakt werk van een innovatief en  betaalbaar vakantie- en ontspanningsaanbod voor mensen met mentale, fysieke en sociale beperkingen en voor mensen in armoede.

 

Reageren kan via jeugddienst@geraardsbergen.be