Arriva Pop-Up Koerscafé ontving Karel Declercq

30-03-2016 10:52

Arriva, mobiele koffiebar, shop en fietshersteldienst, houdt tot en met zondag een Pop-Up Koerscafé open in de stemmige zaal De Kroon in Horebeke.

Zo was er maandagavond een infoavond over sportvoeding, en kon ik gisterenavond een uur genieten van (wieler)cabaret van Karel Declercq.

Karel Declercq

Gehuld in een truitje van Walter Godefroot uit het jaar ’69, bijgestaan door zijn bijna 30 jaar ex-verloofde, en moreel gesteund door zoon, tevens grofwielrenner Tim, bracht de cabaretier de goede dertig aanwezigen vaak aan het glim- of schaterlachen.

Zijn zijstap naar voetbal, naar La Gantoise en Club Brugge (zonder -g’s uitgesproken) waren hilarisch. Net als de belevenissen van koersouders, waarschijnlijk erg herkenbaar voor mama’s en papa’s van would-be wielrenners.

Tijdens de pauze muisde ik er noodgedwongen tussenuit, al was de verleiding groot om te blijven genieten van dit heerlijke cabaret.

Nick Nuyens

Op zaterdagavond kan u, om 20 uur, aan tafel schuiven met deze winnaar van De Ronde in het jaar 2011. Nick zal tijdens zijn vooruitblik uitweiden over zijn favorieten voor de 100ste editie een dag later. En er zijn boek ‘100 keer Vlaanderen’ voorstellen. Redenen genoeg om zaterdag af te zakken naar zaal De Kroon in Horebeke.

Maar ook deze namiddag, net als morgennamiddag bent u welkom, om op een heel groot scherm de rechtstreekse uitzending van de Driedaagse van De Panne te volgen. Of op één van de overige interessante avonden, het eetfestijn, …

Bron : www.tbrakelt.be