Annulatie BBQ Serviceclub 51 Geraardsbergen

16-06-2015 10:22

 

Spijtige omstandigheden buiten onze wil om hebben ervoor gezorgd dat er twee evenementen doorgaan op de terreinen van KSV op 28 juni 2015. Diezelfde terreinen waren op de laatste zondag van juni, zover ik me kan herinneren, het toneel van onze vermaarde barbecue.

 

Gelet op bovenstaande en op het feit dat dit pas op 27 mei aan het licht kwam hebben we binnen onze club nagenoeg unaniem besloten dat de enige redelijke oplossing het annuleren van de editie 2015 betreft.

Een paar wanhoopspogingen, waarbij alle betrokken partners van goede wil bleken te zijn, om de barbecue alsnog in stijl te laten doorgaan blijken om praktische overwegingen niet haalbaar. Het is te kort dag, het bijeen zoeken van alle nodige logistieke middelen, de afhankelijkheid van het weer en last but not least; het nastreven van een bepaald minimum comfortniveau laat ons geen andere keuze.

 

Wij gaan voorlopig de wonden likken en nadenken over het vervolg voor 2016. Wij beloven dat we er terug zullen staan met een gepolijste versie van de barbecue, … of misschien met iets anders …

 

Wij plannen nog een filmpremière in het laatste kwartaal van 2015 en zullen dit dieper uitwerken.

 

Voor wie een kaart van de barbecue gekocht heeft laten wij 3 opties open; ofwel kan u om een terugbetaling verzoeken bij wie u de kaart kocht, ofwel kan u de kaart houden als gedeeltelijke betaling voor een volgend evenement (bvb. film), ofwel beschouwt u de betaling van de kaart als steun aan één van onze sociale projecten. Wij hebben alle begrip voor uw keuze, wat die ook mag zijn.

 

Hopelijk kunnen wij ook op uw begrip rekenen en beseft iedereen dat dit een geval van overmacht betreft.