Alleen De Liefde Kan U Redden

09-04-2015 11:15

 

In een wereld vol verleiding flirt Hermitage schaamteloos met de grenzen van wat kan. ‘Alleen De Liefde Kan U Redden’ is, na de zonde en de zondeval, een manifest over de kracht van houden van. Een voorstelling die alles bevat waar Hermitage zo goed in is: ijzersterke nummers, zalvende humor en een warme publieksinteractie. 

Met liedjes uit de debuutplaat ‘Schaduwliefde’ (“Misschien wel de beste Nederlandstalige plaat van het jaar”, schreef Podiuminfo) en de in 2013 te verschijnen opvolger ‘Alleen De Liefde Kan U Redden’.

De Gentse groep Hermitage nam in 2011 een blitse start in het veroveren van Nederland: Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival (“Verrassende publieksparticipaties”, volgens De Volkskrant), een uitgebreide tournee en mogen optreden met het Metropole Orkest (Kleinkunst Gala 2012). Voor de Nederlandse markt tekende Hermitage zonet bij het impresariaat van Herman van Veen (WallisFinkers). Met ‘Alleen De Liefde Kan U Redden’ richt de groep nu ook volop haar pijlen op Vlaanderen.

En volgens DaMusic gaat het pluche van de theaterzitjes gespaard blijven “want als ze live bevestigen wat ze op plaat doen, ga je een avond lang op het puntje van je stoel zitten”.

ik ben alvast benieuwd … en u … ook kandidaat voor een geweldig avondje uit, nu vrijdagavond ?

 

Bron :  www.tbrakelt.be