Actueel: diverse grote werven in Brakel

25-03-2018 11:27
Momenteel vinden er in Brakel verschillende grote wegenwerken plaats. Door middel van regelmatige nieuwsbrieven wil de gemeente Brakel zijn bewoners op de hoogte houden. Voor de meest recente nieuwsbrief kan u hier klikken.
Huidige verkeerssituatie
Klik hier voor de huidige verkeerssituatie in Nederbrakel: dit kaartje omvat de circulatie die momenteel van toepassing is in het kader van de dorpskernvernieuwing.
Opgelet! Vanaf maandag 26 maart 2018 wordt de circulatie in de dorpskern opnieuw aangepast: de Hoogstraat wordt opnieuw opengesteld. Concreet zal je vanuit de Neerstraat opnieuw de Hoogstraat kunnen inrijden en van daaruit de Kasteelstraat inrijden. Er geldt hier wel eenrichtingsverkeer! Je mag dus niet van de Kasteelstraat de Hoogstraat inrijden. Vanuit de Hoogstraat mag je ook niet de Wielendaalstraat of de Stationsstraat inrijden. Hier kan je reeds het nieuwe circulatieplan bekijken: klik hier.
Dorpskernvernieuwing
De werken in het kader van de dorpskernvernieuwing van Nederbrakel zijn op 17 mei 2016 gestart.

Hebt u vragen over de dorpskernvernieuwing? Stuur uw e-mail naar dorpskernvernieuwing@brakel.be of klik hier om het vragenformulier in te vullen.

(Gemeente Brakel)